Leverans & Returneringar

Alla våra produkter skickas direkt från vår butik i Jakobstad. Notera att det generellt sett tar 1 arbetsdag från mottagandet av ordern tills produkten sänds för leverans.

Kan jag hämta min beställning från butiken?

Det går bra! Välj din produkt i vår webbshop och använd leveransalternativet ”Hämta från butiken” vid kassan. Din beställning kommer att vara redo för avhämtning inom 1 arbetsdag. För detta alternativ är leveranskostnaden gratis.

Hur lång är leveranstiden?

För Posti tar det i genomsnitt 2-3 arbetsdagar för leveranser inom Finland och 3-7 arbetsdagar för leveranser till övriga EU-länder.

Måste jag betala skatt på min beställning?

Skatteavgifter är redan inkluderade i varans pris och det finns inga extra skatter eller tullavgifter för paket skickade inom EU.

Jag har inte mottagit någon orderbekräftelse vad ska jag göra?

Ifall att du inte fått något email för orderbekräftelsen vänligen kontakta vår kundservice via email på info@bros.fi.

Returneringar & Återbetalningar

Kan jag returnera min beställning?

Alla varor kan returneras inom 14 dagar efter mottagandet av beställningen. Alla varor måste vara i originalskick, oanvända, otvättade och obrukade på alla sätt. Notera att returkostnaden betalas av kunden. Du kan även returnera din beställning till butiken på Styrmansgatan 8, 68600 Jakobstad.

Hur returnerar jag min beställning?

Vid frågor gällande returneringar vänligen kontakta vår kundservice på info@bros.fi eller via telefon på 06- 7233 499, måndag till fredag mellan 11–17.

Kan jag byta en produkt i min beställning?

Vi erbjuder ingen bytesservice, men du är välkommen att returnera alla varor inom 14 dagar efter mottagandet. För att byta, köp önskad vara efter returneringen. Vänligen notera att den returnerade varan måste vara i originalskick, oanvänd, otvättad och obrukad på alla sätt.

Min beställning är felaktig vad ska jag göra?

Allt vi sänder är kvalitetskontrollerat men ifall du mottar en felaktig beställning eller en felaktig produkt kommer vi gladeligen att återbetala kostnaden. Notera ändå att produkten behöver returneras inom 14 dagar från köpet. Om du mottagit en felaktig order vänligen kontakta oss via email på info@bros.fi.

När kommer jag att få min återbetalning?

Efter att vi mottagit din returnering och inspekterat varorna kommer din betalning att återbetalas till det använda bankkontot genom samma betalningsmetod. Summan borde visas på ditt bankkonto inom 10 arbetsdagar.

Är returneringen gratis?

Returneringsleveransen betalas av kunden. Vänligen notera att kvarlämnade paket på posten inte räknas som en returnering. I sådana fall kan vi inte ge en fullständig återbetalning och du kommer att debiteras för leveranskostnaderna.