Maksuehdot

Maksuehtomme voivat muuttua, joten luethan ne huolellisesti ennen tilauksen tekemistä. Vahvistamalla tilauksesi hyväksyt myös maksuehtomme. Tilaus on vahvistettu, kun olet vastaanottanut sähköpostilla lähetetyn tilausvahvistuksen. Varmista, että kaikki antamasi tiedot, kuten nimi, sähköposti ja postiosoite, ovat oikein. Ota huomioon, että alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan lupa.

Maksuvaihtoehdot

Tuotteet sekä toimituskulut maksetaan verkkokauppamme kassalla tilauksen yhteydessä. Hyväksymme maksamisen laskulla, verkkomaksuna ja luottokortilla. Kaikki maksut käsittelee Paytrail. Paytrail on turvallinen ja luotettava maksupalvelu. Voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan seuraavista vaihtoehdoista:

Verkkomaksu

Hyväksymme seuraavien maksupalveluiden kautta tehdyt verkkomaksut: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP Pankki, Säästöpankki, S-pankki ja Ålandsbanken.

Luottokorttimaksu

Hyväksymme seuraavat luottokortit: Visa, MasterCard ja American Express. Luottokortilla tehdyt maksut käsitellään turvallisella maksutavalla eikä luottokortin tietoja tallennetta verkkokaupan tietokantaan.

Hinnat

Bros Pietarsaaren hinnat sisältävät lakisääteisen arvonlisäveron. Toimituskulu on samoin sisällytetty kaikkien verkkokaupassa myytävien tavaroiden hintaan. Otathan huomioon, että pidätämme oikeuden hintojen ja tuotetietojen muutoksiin.

Vialliset tuotteet

Kaikkien lähettämiemme tuotteiden laatu tarkastetaan, mutta jos vastaanotat väärän tilauksen tai viallisen tuotteen, korvaamme sen mielellämme, kunhan tuote palautetaan meille 14 päivän kuluessa ostotapahtumasta. Jos olet vastaanottanut väärän tilauksen, ota yhteyttä meihin osoitteeseen info@bros.fi.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai maksusta, ota yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen info@bros.fi.